Spring naar inhoud

Over Anne

Als je op deze pagina terecht bent gekomen, is dat waarschijnlijk omdat wij wel een aantal overeenkomsten hebben. Jij bent waarschijnlijk net zoals ik hoogopgeleid, dertiger en op zoek naar manieren om jezelf te ontwikkelen. Want hoe goed je leven er ook uit ziet voor de buitenwereld, ergens knaagt er iets.

Het kan zijn dat je je geleefd voelt, dat je merkt dat je aan de belangrijke zaken amper toe komt, dat je zoveel moet van jezelf of dat je (te) weinig energie hebt. Of wie weet ben je al zo lang doorgegaan, dat je inmiddels in een burn-out zit. Je vraagt je wellicht af of je baan nog wel past en een van je grote verlangens is meer rust. Alleen hoe je dat voor elkaar krijgt, daarvan heb je geen idee.

Door al deze vraagstukken ben ik zelf ook gegaan.

Mijn ontwikkeling naar coaching

Mijn hele leven al word ik gedreven door nieuwsgierigheid, willen leren en mezelf blijven ontwikkelen. Zo ben ik informatica gaan studeren, omdat ik wilde leren hoe het internet in elkaar zit. Achteraf gezien was dat een iets te grondige aanpak voor mijn nieuwsgierigheid, maar mijn doorzettingsvermogen heeft me tot het einde gebracht. Daarna ben ik aan de slag gegaan als management trainee bij SNS REAAL. Daar kon ik mijn hart ophalen aan alle uitdagingen die mij geboden werden, of die ik voor mezelf kon creëren. We kregen een enorm aanbod aan persoonlijke ontwikkeling en al snel merkte ik dat ik daar geen genoeg van kon krijgen. Dus deed ik nog meer trainingen, vroeg aan iedereen feedback en stoomde ondertussen door naar een leidinggevende functie. Ik werkte hard, was succesvol en ondernam ook nog van alles naast mijn werk. Ondertussen was ik wel altijd 'druk, druk, druk', maar daar stond ik niet echt bij stil.

Vanaf 2012 ben ik me gaan ontwikkelen op coachvlak en heb ik mijn eerste opleiding gevolgd. Toen geloofde ik nog niet dat ik ook daadwerkelijk coach zou gaan worden, ik vond het vooral interessant voor mijn eigen ontwikkeling.

Tot 2014 ging het allemaal prima. En toen, bij een workshop over wat ik nou met mijn leven wilde, brak er iets. Want ik zat daar zonder energie en wilde eigenlijk alleen maar slapen. Ja, ik was dus flink burn-out. Na een periode van bijkomen en uitrusten, ben ik op zoek gegaan naar welke manier ik mijn leven wil vormgeven.

En zo ben jij nu op mijn pagina terecht gekomen, want sinds 2015 werk ik als zelfstandig coach. Sindsdien heb ik nog vele opleidingen gevolgd, van erkend coach, tot erkend NLP practitioner, psychosociale basiskennis, geweldloze communicatie en vitaliteitscoaching.

Kenmerken van mij als coach

Kenmerkend voor mij als coach is dat ik analytisch ben, snel in staat ben om overzicht te creëren door mijn helikopterview en dat ik gesprekken goed kan structureren. Resultaatgerichtheid is voor mij erg belangrijk. Met al mijn eigenschappen zet ik me in om inzicht te creëren, waarmee jij weer verder kunt.

Wat coachees over mij zeggen is dat ik rust uitstraal, dat ze mij snel vertrouwen en dat ze het prettig vinden om stap voor stap naar hun doel te werken.

En jij? Besef jij ergens dat het tijd wordt om aan je persoonlijke ontwikkeling te gaan werken? Wil je meer rust, meer energie en minder stress ervaren? Beter leren communiceren over wat je werkelijk wilt en voelt?

Ik heb er mijn specialiteit van gemaakt om mensen te helpen bij het realiseren van hun doelen en ambities, vanuit rust.

Omdat het zoveel oplevert: meer plezier, meer genieten van het hier & nu, meer geluk, tevredenheid en een betere balans tussen werk en privé.

Ben jij zo iemand? Meld je dan aan voor een gratis resultaatsessie.

Opdrachtgevers

Zowel particulieren als bedrijven kunnen bij mij terecht. Ik werk / heb gewerkt voor o.a. voor Clickvalue, Scriptiemaster, Ziut Advies, Gemeente Utrecht, Future communication en nog diverse andere opdrachtgevers.

Als freelance vitaliteitscoach ben ik verbonden aan Adaptics.

Samenwerkingen

Ik werk samen met:

  • Marion van Gils, GZ-Psycholoog in Abcoude.
  • Erica Rijnsburger van Elenchis, op het gebied van bewustzijnscoaching.

Daarnaast heb ik gemiddeld 1 keer per maand een intervisie bijeenkomst, om mijn professionaliteit als coach te waarborgen.