Spring naar inhoud

Aanbod

Ik bied je een gratis resultaatsessie aan, met gegarandeerd twee gouden tips voor meer rust.

VRAAG NU JOUW GRATIS RESULTAATSESSIE AAN!

Klaar om aan de slag te gaan?

Dit is een overzicht van mijn standaard aanbod, in overleg bepalen wat geschikt voor jou is.

Coachgesprek op locatie

Wat: 1 sessie van een uur

Waar: Amsterdam, Abcoude of te bespreken locatie

Investering: 125 euro exclusief btw. Voor particulieren geldt het tarief van 75 euro per uur inclusief btw.

Ja dat wil ik!

Coachgesprek online (alleen voor particulieren)

Wat: 1 sessie van een uur

Waar: overal 🙂

Investering: 50 euro per uur inclusief btw

Ja dat wil ik!

EERST KENNISMAKEN? VRAAG NU JOUW GRATIS RESULTAATSESSIE AAN!

 

Vergoeding van investering

Er zijn verschillende opties om je investering vergoed te krijgen:

  1. Werkgevers zijn na overleg met de bedrijfsarts vaak bereid om deze kosten te vergoeden in het kader van de Wet Verbetering Poortwachter. Bijv. in het kader van burn-out preventie en voorkoming van langdurig ziekteverzuim. Hierbij dien je contact op te nemen met de bedrijfsarts of de Arbodienst.
  2. Check je CAO, waarschijnlijk is er een budget opgenomen voor coaching of training. Dit bedrag is ieder jaar gereserveerd en meestal vrij te besteden.
  3. Ga in gesprek met je HR-manager, leidinggevende of directeur over je wens tot ontwikkeling. Meestal is er meer mogelijk dan je vooraf denkt.
  4. Je kunt de investering inclusief de BTW als scholingskosten aftrekken van de belastingdienst. Het doel van het traject moet dan gericht zijn op verandering van positie of op het op peil houden of verbeteren van kennis en vaardigheden die je nodig hebt voor het verwerven of behouden van inkomen uit arbeid. Na de drempel van 250 euro, zijn de kosten aftrekbaar.
  5. Zelfstandig ondernemer? De kosten voor coaching zijn voor zelfstandige ondernemers aftrekbaar voor de belasting als bedrijfskosten en je kunt de BTW terug vragen.
  6. Als je een arbeidsongeschiktheidsverzekering hebt en het coachtraject gebruikt om weer aan de slag te gaan, is de kans zeer groot dat je coachtraject vergoed wordt.